Интервју

Ленче Ристоска за австриски „Курир“: СЈО очекува да се продолжи рокот од 18 месеци за истраги

15.08.2016 23:41:00

Виолета Дума: Одлуката за моето разрешување Маневски ја донесе пред да ја напише Судскиот совет

13.01.2016 11:00:00 Тврдењата на Виолета Дума дека не ја разрешуваат затоа што згрешила при примена на законот, туку затоа што тоа е желба на семејството Маневски целосно се потврди преку пресудата на Судот во Стразбур.

прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2